За Мен

Здравейте, 

Аз съм Ралица Крушкова и съм родом от гр.Пловдив. От дете се занимавам с рисуване, а от около 10 години - и с фотография. В момента съм студентка по Архитектура. Винаги съм имала афинитет към визуалните изкуства. Щастлива съм, че имам възможност да се занимавам с нещата, които обичам, а фотографията е на първо място. Стремя се да създавам стойностна фотография, чрез която хората да могат да изживяват емоциите от специалните мигове в живота си отново и отново. Предпочитам естествената светлина и обръщам особено внимание на детайлите. Естетиката ми е силно повлияна от музиката, филмите и книгите, които обичам. Колекционирам цитати, мелодии, идеи. A после ги превръщам в снимки.

 
bb33640e-397e-4298-9c43-701065a8c4d4.jpg

Философия на работата

По време на събития се старая да заснемам интересни кадри без да съм в центъра на вниманието. Обичам да улавям истински емоции, а не режисирани сцени. 

По време на лични фотосесии се старая да помагам максимално. Наясно съм, че повечето хора рядко застават пред професионален фотограф и са далеч от кариерата на модели. Затова давам всякакви съвети, напътствия за позирането и композицията.

За мен най-важното в процеса на работата е да се чувствате добре и да си имаме доверие като екип. Това е моята тайна за създаване на наистина добри кадри.

Благодаря за отделеното време и се надявам снимките ми да ви донесат много усмивки така както на мен!